Articole, Film

Primul lungmetraj artistic armânesc

AUTOR: Mirela STÎNGĂ

Filmările la primul lungmetraj artistic armânesc, după cum îl numeşte regizorul Toma Enache, „Nu sunt faimos, dar sunt aromân”, au debutat cu dreptul, vineri seară, în staţiunea Mamaia, la Melody Grand Ballroom. În ţinute de gală, aşa cum cerea atmosfera de „Bal de Oscar”, propusă de către regizorul constănţean, invitaţii nu s-au lăsat îndelung aşteptaţi. Ei au păşit pe covorul roşu, au devenit personaje de film şi s-au fotografiat cu regizorul câştigător de Oscar, Toni Caramuşat, personajul principal al peliculei, interpretat chiar de Toma Enache. „Aromânii au fost vedete la această întâlnire care a fost cu adevărat un bal de Oscar”, a spus regizorul filmului, bucuros de succesul primei seri în care s-a realizat cea mai importantă secvenţă a filmului „Nu sunt faimos, dar sunt aromân”, cea în care protagonistul filmului este distins cu un premiu foarte important. În distribuţia lungmetrajului se mai regăsesc, alături de Toma Enache, nume precum: Linda Croitoru, Teodora Calagiu Garofin, cărora li se alătură directorul Teatrului pentru Copii şi Tineret, Lică Gherghilescu, care joacă rolul tatălui regizorului Toni Caramuşat. Vestimentaţia eroului principal, câştigător de Oscar, va fi asigurată de Adina Buzatu.

În luna septembrie, filmările pentru „Nu sunt faimos, dar sunt aromân” vor continua la malul Mării Negre, dar, până atunci, echipa care lucrează pentru ca acest proiect ambiţios să devină realitate se va muta la Bucureşti. Filmările vor continua în Bulgaria, Albania, Macedonia şi Grecia şi se vor termina în Statele Unite ale Americii, la Los Angeles.

„Balul de Oscar” de la la Melody Grand Ballroom a continuat până spre dimineaţă cu un program artistic deosebit, cu recitaluri de mare clasă, susţinute de: Stelu Enache, Mara, Pindu, Hrista Lupci, Cristian Ionescu, Flori Caragop, Ionuţ Galani şi mulţi alţii.

Articol Telegraf Online

Comentarii

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!