Toma Enache

Richard al III-lea

[HTML1]

Mai departe …

Comentarii

9 Responses to “Richard al III-lea”

 1. Lucretia says:

  E un spectacol admirabil !

 2. emil raevschi - mylly says:

  superb. cuvintele sunt prea putine pentru a putea descrie atmosfera care a fost atat inainte de spectacol, in timpul cat si dupa spectacol. aplauzele care au fost in timpul si mai ales cele de dupa spectacol au scos in evidenta caldura cu care a fost primit acest spectacol la severin, sa nu uitam ca RICHARD III eset cea mai jucata piesa a marelui Will.

 3. Florin Balasa says:

  Dupa o vara petrecuta cu Toma Claudiu si Mada in care am muncit cu totii , am facut tehnica vorbirii , exercitii de misrcare , am facut jocuri ne-am jucat tara tara vrem ostasi , exercitii cu sabiile , toate astea pentru voi cei care veti veni sa vedeti si sa va bucurati de o adevarata piesa de teatru Richard in persoana lui Claudiu Bleont , Richard al III-lea este cea mai teatrala piesa a batranului Will , o piesa superba asa ca va asteptam la spectacole in numar cat mai mare asa cum ati facut-o si pana acum !!!

 4. George Minga says:

  Hei cand veniti cu piesa aceasta si la noi in USA ??? , va asteptam cu bratele deschise .
  TOMA ENACHE Esti un geniu……

 5. Diana Borz says:

  La mulți ani Toma! Din partea mea și a tuturor de la teatru! Ne e dor de tine…abia așteptăm sa ne vedem iar!

 6. Cristina Coscotin says:

  Am avut ocazia sa fac parte din trupa domnului Enache. Este o experienta unica in viata! Am jucat alaturi de colegii de la Clubul Copiilor in “Miniclovnii” , la Orsova. Ce vremuri 🙂
  Ma bucur nespus ca ati ajuns atat de departe! Felicitari!

 7. Mihaela Monica says:

  Am vazut spectacolul din aceasta seara la Ramnicul Valcea “Richard III ” am ramas profund impresionata de starea pe care o exprimau actorii, de energia si trairile pe care nu le pot exprima in cuvinte.
  Tot ce am de spus este ca sunt geniali .
  Claudia a fost EXCEPTIONAL , UN ACTOR ADEVARAT.(este)
  Sa nu pierdeti acest spectacol merita vazut .Nu aveti nici un regret . Va aduce bucuria in suflet ,pe care unii din voi ati uitat sa o traiti.
  Sa felicitam si omul din spatele scenei regizorul . Omul cel mai important .
  Va doresc mult noroc si multa bafta in spectacolele din tara.
  Sarbatori fericite si inca odata felicitarii.

 8. mada says:

  Tocmai am vazut spectacolul in Ramnicu Valcea. FELICITARI tuturor mai ales domnului Bleont care a fost exceptional .Spectacolul a fost superb….meritati toata admiratia. Celor care nu ati vazut inca spectacolul va sugerez insistent sa faceti acest lucru deoarece merita cu adevarat. Felicitari din nou domnului Enache,domnului Bleont si tuturor persoanelor care si-au pus amprenta asupra acestui spectacol si multa bafta in continuare! SARBATORI FERICITE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 9. Nick says:

  Toma, candu va s-ini Canada cu piese pi armaneashti? Shtiu ca adrashi ndoaua. Ankiliciuni di la armanii di aua. Haristo ti lucurlu tsi lu-adari! Mash ghini!

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!