O noapte furtunoasa

Turneu SUA

Dupa 100 de reprezentatii spectacolul: ” O NOAPTE FURTUNOASA” de I.L. Caragiale

ESTE INVITAT IN TURNEU IN SUA

WASHINTON D.C. 15 MAI 2010 la ora 18.00 Bell Auditorium

CHARLOTTE N.C. 11 MAI 2010 la ora 19.00 Halton Theatre (Elizabeth Street)

Auditie cu public cu spectacolul radiofonic : TOMA CARAGIU – PANTOMIMA CUVANTULUI la WASHINTON Si CHARLOTTE pe 9 Mai si respectiv 14 mai

Turneul este organizat cu ocazia a 130 de ani de relatii diplomatice romano-americane de catre Societatea de Schimburi Culturale Romano-Americane Charlotte NC, cu sprijinul:

Ambasada Romaniei la Washinton D.C.

Institutul Cultural Roman Bucuresti

Comentarii

6 Responses to “Turneu SUA”

 1. angela ferferi says:

  as vrea tare mult sa vad piesa de teatru “O noapte furtunoasa” . O sa fiu in Romania May 28-Iunie 21- 2010, vreau sa stiu daca se joaca in Romania in perioada asta. Multumesc mult, si succes la D.C. , fiica mea o sa fie prezenta la spectacol pe 15-Mai.

 2. laura lungu says:

  Spectacolul “O noapte furtunoasa” de la Charlotte a fost un eveniment unic si mult asteptat de toti romanii de aici; Ce actori…ce trairi….ce oameni!! Ce seara de neuitat! Ne-ati incarcat sufleteste pentru multa vreme si abia asteptam sa va revedem din nou in Carolina de Nord! Toma, jos palaria! Felicitari pentru energia extraordinara si pentru tot ce e acest spectacol!

 3. Eniko Kalman says:

  Spectacolul a fost minunat !Ne bucuram mult ca am avut aceasta ocazie de a
  viziona un spectacol atit de frumos in limba romana ,noi fiind atit de departe de tara
  noastra.Multumim intregii echipe de teatru pentru seara deosebita de pe 11 Mai.
  Va asteptam din nou la Charlotte sa ne descretiti fruntile si cu alte spectacole.

 4. Marius Totoreanu says:

  Charlotte, North Carolina, 12 mai 2010
  Ne-ati calcat pe suflete… Ne-ati facut sa alergam pana in Romania sa-l redescoperim pe Caragiale… Ne-ati legat de patul comediei romanesti mai strans decat va puteti inchipui…
  Ne-ati vrajit, magicienilor, ne-ati rapus prin simplitate si ne-ati inaltat prin actualitate…
  Ne-ati facut sa radem in hohote, dar si sa varsam o lacrima la finalul care doream sa nu mai vina. Voiam o piesa fara sfarsit… In sfarsit… Si acum ce ati vrea? Sa va multumim? Sa va laudam? Sa nu stiu ce si nu stiu cum? De astea aveti in tara, in Romania care este si a noastra !
  Noi nu putem rosti decat BISSS… BISSSS…. BISSSSSS…..
  Marius Totoreanu

 5. Doru Stefanescu says:

  Super, ne-a placut mult si mie si sotiei si fiicei noastre care n-a apucat prea mult din ce inseamna teatrul in Romania. Ne-ati umplut sufletele de bucurie si ne-ati demonstrat inca o data ca nenea Inacu este nemuritor. Succes in continuare. Valeria, Andreea si Doru Stefanescu.

 6. caterina bichi says:

  Foarte multa bucurie si energie si pofta de viata iti transmite spectacolul lui Toma Enache Felicitari actorilor si tuturor care au facut posibila venirea lor in USA.Asteptam sa reveniti si la New York unde este o comunitate romaneasca mai mare .Asta da spectacol !!Acesti artisti talentati merita din plin aplauze!Bravo Toma!!Te iubim!

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!