EROTOPOETICA, Pe scena, Spectacole regizate

Toma Enache şi Jezebel au încântat sighetenii aseară, la spectacolul “Erotopoetica”

Aplauze

Aplauze
 

Toma Enache şi Jezebel au încântat sighetenii aseară, la spectacolul “Erotopoetica”

vineri , 7 sep 2012, ora 17:54       de Ioniţa Ilieş       Social

Regizorul şi actorul aromân ,Toma Enache , împreună cu interpreta Jezebel, au ridicat în picioare toată sala, aseară, la spectacolul „Erotopoetica”. Atât iubitori de teatru, cât şi de muzică, s-au adunat la Şcoala de Muzică “George Enescu” din Sighetu Marmaţiei, pentru a se bucura din nou de prezenţa celor doi artişti, pe scena sigheteană.

Peste 150 de spectatori au luat parte la ineditul spectacol marca Toma Enache. Cu versuri de la Eminescu, până la Baudelaire şi cu muzică de la Maria Tănase, până la Edith Piaf, cei doi artişti, împreună cu o muză extrem de talentată, actriţa Oana Dragnea, au reuşit să ridice în picioare întreg publicul. Spectacolul a început cu un moment muzical,susţinut de Jezebel, acompaniată la pian şi fierăstrău.

Show-ul a continuat cu un moment teatral susţinut de către Toma Enache şi Oana Dragnea, moment poetic care a ţinut publicul cu sufletul la gură, împletit cu muzică de calitate.

Cei doi artişti s-au bucurat enorm că publicul a reacţionat cu aplauze şi a înţeles mesajul transmis prin poezie, imagine şi muzică. “Ne-am simţit aşa cum a fost şi publicul, extraordinar, aşa ne-am simţit şi noi. Când simţi că ceea ce vrei să transmiţi şi ceea ce ţi-ai propus să transmiţi, ajunge la public, nu poţi decât să fii încântat. Ce este important, e publicul, care simte şi reacţionează. Sunt încântat că mă întorc aici după spectacolul „Ianka”, un public la fel de cald şi primitor şi sperăm să mai revenim”, a spus Toma Enache.

De asemenea şi Jezebel ne-a declarat faptul că a fost încântată să revină pe scenă alături de sigheteni:  “Emoţie şi bucurie, a fost o onoare şi o plăcere să fim alături de voi în această seară, ne-am bucurat din suflet să revenim şi de asemenea ne dorim, sperăm că va reverbera în sufletele voastre această seară”.

Cei doi artişti au încântat publicul timp de mai bine de 1 oră, timp în care spectatorii au fost numai ochi şi urechi. Acest spectacol a fost organizat de către Clubul Rotaract.

Comentarii

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!